Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Decoratie technieken

Al sinds eeuwen oud bestaan er decoratieve verf technieken. Deze technieken kunnen zeer variëren van een muurschildering tot marmer imitaties. Het beschilderen van wanden, plafond en gevarieerde objecten zoals meubels, deuren, tafels noem het maar op. Wij kunnen deze technieken aanbrengen waar u ook maar wilt en kunnen deze technieken ook u object of woonhuis of project verfraaien.
De meeste technieken die wij uitvoeren worden dan ook via het van ouds her systeem opgebracht en kost het wel tijd en moeite en veel inspiratie. daar hebben wij juist het geduld voor!!

Ook zijn wij gespecialiseerd in de Italiaanse stuk technieken waaronder Rafaello en Stuco Antico vallen.
Het gebruik van Tade lakken en Emulsie verven is bij ons ook bekend en werken wij vaak met verf lijnen van Farrow en Ball en talloze Linova producten zoals Craquele, pigmenten van Verfmolen de Kat, Polymeren, Schellak,Patina;s, Gesso en ga zo maar door.

De uitvoeringen zijn eindeloos en toe te voegen aan de wensen van de klant.
Denk maar eens aan beton look schilderen, koper schilderen met een oude uitstraling, metaal technieken enzv.

Wij werken vaak in zeer oude panden en het aanbrengen van gipsen lijsten en ornamenten en het herstellen daarvan is ons met de paplepel ingegoten. Ook het maken van belettering op deuren,wanden en gevels behoort in ons programma.

Onze kleur adviezen zijn op maat en denken graag met de klanten mee om tot een uitmuntend resultaat te komen.
Wij zien het graag tegen moet!!!!!Decoratieve foto’s

Hier ziet u enkele voorbeelden van marmertechnieken en foto’s van een kleurwassing die gemaakt is op een glad gestukte muur met 20 verschillende kleuren en nadien afgelakt met een transparante hoogglanslak ter bescherming. Op de foto’s van de schouw partij en de toilet groep is een Italiaanse stuc techniek (Rafaello) toegepast. Bij de overloop van de trappenhal is een kleurwassing gemaakt met wit- en grijstinten.

Bij de resterende foto’s zijn de wanden geheel vlak gestukadoord en nadien 2 maal opgeplamuurd met een lakplamuur en daarna 2 maal voorzien van een zijdeglans laklaag. Bij de laatste foto’s zijn de wanden voorzien van glasweefsel en nadien gelakt met een metaallak.