Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Airles en Aircoat Spuittechnieken


Over Airles en Aircoat spuitbewerkingen.

Airles Spuiten is een spuittechniek die men gebruikt voor o.a. het spuiten van wanden en plafond binnenshuis. Met deze techniek kan men sneller, efficiënter en strakker werk maken dan het tegenovergestelde met de rol en kwast.

Het oppervlak wordt mooi en strak en geeft een super mooie uitstraling.

Ook kan men deze techniek gebruiken voor buitengevels en grote oppervlaktes bv. in bedrijfshallen etc.  Afhankelijk van de keuze van het materiaal soort en of specifiek verf product kan men hier een m2 op baseren die aantrekkelijk is voor de klant en uitvoerende.

Het product dat dan wordt gespoten bepaald dan ook het eindresultaat.

Bij het Airles spuiten heeft men wel enig spuitnevel en dient men van te voren goed af te dekken en af te plakken. Dit zit in de m2 prijs dan mee berekend.

Aircoat Spuiten is een verfijnde techniek van het normale Airles spuiten en men kan door de nihil aan spuitnevel met water gedragen verf binnen huis deuren ,ramen,kozijnen of welk object dan ook met een gering aan afplakken mooi spuiten.

Het voordeel hiervan is dat men een heel goede laag dikte in 1 a 2 spuitbeurten kan op zetten en het eind resultaat dan echt mooi en strak is zonder kwast strepen die bij het schilderen van water gedragen systemen onvermijdelijk zijn.

Ook  zijn de  spuit producten nog beter ontwikkeld dan de traditionele water gedragen lakken en kunnen nog beter tegen slijtage en tegen de zuur graad van bv. de handen van de mensen.

Deze producten worden meestal gebaseerd op polyurethaan basis die stoot en kras vast is.

Er zijn ook vocht regulerende systemen zowel in hoogglans,zijdeglans of mat en te verkrijgen in elke kleurstelling.


Graag willen wij u hier in verder adviseren!!!!!!