Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De visie van John Reijners Schilderwerken

De visie van John Reijners schilderwerken is om het werk van de oude stempel te garanderen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit verschillende spuit applicaties, het aanbrengen van verschillende coatings, decoratieve schilder technieken, het zetten van ornamenten en lijsten, belettering, het coaten van platte daken en dakpannen en natuurlijk ook voor het algemene schilderwerk dat varieert van tex werkzaamheden en het schilderen van de binnen en buitenzijde van u woonhuis.

Tevens geef ik de voorkeur om te schilderen in bepaalde stijlen variërend van strak modern tot de klassieke stijl en zeker  waar kleur een belangrijk onderdeel van is. De kleuradviezen zijn gratis en wil zeker deze stijlen promoten omdat hiermee in ieder woonhuis en/of winkel/restaurant de leefbaarheid van wordt geproefd.

Ook wij gaan met de tijd mee en gebruiken alleen maar kwaliteit producten bij voorkeur VEVEO producten en zijn wij gecertificeerd met de reparatie middelen van REPAIR CARE voor houtrot reparaties met 10 jaar garantie.