Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Acties

Kortingscoupon printen!

kortingscoupon

Deze kortingscoupon is alleen geldig indien de werkzaamheden door ons zijn uitgevoerd d.m.v. een rechtsgeldende offerte die ondertekend is door de aanvrager.

Afhankelijk van de voorheen aangeleverde offerte die ondertekend is door de aanvrager gelden de volgende regels die hier onder staan vermeld met een maximum van 8% van de hoofdsom van de offerte.

1: Indien het bedrag van de voorheen aangeleverde offerte niet hoger is dan € 1000,00 krijgt men een totaal korting op de aangeleverde en ondertekende offerte van 5% van het bedrag dat op de offerte staat vermeld.

2:Indien het bedrag van de voorheen aangeleverde offerte tussen de € 1000,00 en de € 2000,00 is krijgt men een totaal korting op de aangeleverde en ondertekende offerte van 7% van het bedrag dat op de offerte staat vermeld.

3: Indien het bedrag van de voorheen aangeleverde offerte tussen de € 2000,00 en € 3000,00 is krijgt men een totaal korting op de aangeleverde en ondertekende offerte van 8% van het bedrag dat op de offerte staat vermeld met een maximum van €  300,00.

Indien er meerwerk of extra uren in regie worden gemaakt gelden de kortingen niet op deze bijkomende kosten.

DE KORTINGEN GELDEN ALLEEN ALS ER  BIJ EEN AANGELEVERDE EN ONDERTEKENDE OFFERTE DIE BIJ CONTANTE OF DIRECTE AANTOONBARE BETALINGEN PER BANK WORDEN VOLDAAN.